Over een WordPress -website

Met een WordPress -website kunt u volledige controle over uw site hebben en kunt u op de lange termijn geld besparen. U kunt hosts zonder probleem wijzigen en u kunt uw domeinnaam op elk moment wijzigen. Met WordPress kunt u ook uw site bouwen met drag-and-drop-functionaliteit. De eerste stap in de richting van het maken van een website is het verwerven van een domeinnaam.

WordPress-websites zijn op HTML gebaseerd

Het grootste verschil tussen WordPress-websites en op HTML gebaseerde is de manier waarop ze inhoud beheren. Hoewel op HTML gebaseerde websites kunnen worden aangepast door beginnende gebruikers, moeten meer ervaren webmasters overwegen om in plaats daarvan WordPress te gebruiken. Dit contentbeheersysteem is gebruiksvriendelijk en stelt u in staat om inhoud te beheren zonder HTML- of CSS-code te leren. Het biedt ook snelle pagina-laadsnelheden.

Ze kunnen worden gebouwd met slepen-en-drop-functionaliteit

Website-bouwers van drag-and-drop zijn een eenvoudige manier om een website in WordPress te maken. Met deze tools kunt u elementen op de pagina slepen en laten vallen en deze vervolgens bewerken of verplaatsen zoals u wilt. Ze maken het bouwen van een website extreem eenvoudig voor niet-programmeurs.

Ze zijn gebruiksvriendelijk

Een gebruiksvriendelijke WordPress-website is er een die gemakkelijk te navigeren en aan te passen. Het moet gemakkelijk te gebruiken zijn voor zowel de website -eigenaar als de bezoekers. Gebruikers moeten de site zonder problemen kunnen aanpassen en het thema moet gemakkelijk zijn om van voren naar achteren te navigeren. Veel gebruiksvriendelijke WordPress-thema's worden geleverd met drag-and-drop pagina-bouwers om het bewerken gemakkelijker te maken.

Ze zijn SEO -vriendelijk

Het bouwen van een SEO-vriendelijke WordPress-website omvat het optimaliseren van uw website voor zoekmachines. Dit proces richt zich op het gemakkelijk maken van uw site om te kruipen, snel te laden en goed gestructureerde gegevens en architectuur te hebben. De inhoud op uw site moet gemakkelijk te lezen zijn, met relevante trefwoorden verspreid overal. Het moet ook een nauwkeurige titeltag en een XML -sitemap hebben.

Ze kunnen online winkels maken

Met een WordPress -website kunt u eenvoudig online winkels voor producten maken. Het enige wat u hoeft te doen is een e -commerce -plug -in te installeren. Deze plug -in wordt WooCommerce genoemd. Eenmaal geïnstalleerd, moet u uw winkel configureren zodat deze klaar is om online betalingen te accepteren. Vervolgens wilt u een betaalmethode en locatie selecteren. Zodra alles is ingesteld, kunt u beginnen met het toevoegen van producten aan uw online winkel.

Ze kunnen van uw site een app maken

Met WordPress kunt u van uw website een mobiele app maken. Dit zal de zichtbaarheid van uw sites vergroten en meer lezers betrekken. Er zijn echter een paar dingen die u moet doen voordat u uw website begint te converteren naar een app.